Fietssleutels

Bij Sleutelspecialist.nl in Leeuwarden kunt u uw fietssleutel gegarandeerd laten dupliceren. Wij dupliceren alle fietssleutels, zoals die van de bekende fietsmerken AXA en ABUS, maar als u een merkloos fietsslot heeft (van de Action, HEMA of Halfords bijvoorbeeld) dan is dit ook geen enkel probleem.

U wilt uw fietssleutel laten dupliceren? Geen probleem!

Wij maken gebruik van geavanceerde machines voor het kopiƫren van fietssleutels. Uw huidige fietssleutel wordt nauwkeurig gelezen en vervolgens wordt er een kopie van gemaakt. Iedere dag van de week is er een Sleutelspecialist aanwezig op onze locaties voor het dupliceren van fietssleutels, daarom kunt u vrijwel altijd wachten tot uw extra fietssleutel is bijgemaakt. Veelal kan dit in enkele minuten geregeld zijn!

fietssleutel-dupliceren-in-leeuwarden-bij-sleutelspecialist

Wat zijn de kosten voor het bijmaken van een fietssleutel?

De kosten beginnen bij € 3,80 voor het bijmaken van de meest reguliere fietssleutels. De kosten kunnen iets variĆ«ren wanneer u een zeer afwijkende fietssleutel heeft.

Dit zijn de meest voorkomende fietssloten in Nederland!

typen-fietssloten

De kans is zeer groot dat u een van bovenstaande fietssloten heeft. Dit zijn namelijk de meest voorkomende en veilige fietssloten van Nederland! In onze winkels kunt u tevens terecht voor nieuwe fietssloten. Mocht u zich afvragen of uw fietsslot nog voldoet aan de huidige veiligheidseisen, dan kunt u ook gerust naar onze winkels komen, onze Sleutelspecialist controleert dit graag voor u.