Huissleutels

Wilt u uw huissleutel bij laten maken of dupliceren? Dat kan bij Sleutelspecialist in Leeuwarden, want sleutels bij maken is namelijk onze specialisme. Bij Sleutelspecialist bent u binnen enkele minuten weer in het bezit van een nieuwe huissleutel.

Wist u dat er ruim 2500 types huissleutels zijn?

huissleutels-bij-laten-maken-leeuwarden

In de jaren 70 en 80 waren er de kenmerkende huissleutels: groot en gemakkelijk te dupliceren. Met het nummer van de sleutel (vaak van 1 tot 100) was het mogelijk een nieuwe sleutel op te halen zonder de oude bij zich te hebben. Dit heeft gelukkig de afgelopen 30 jaar een flinke sprong gemaakt. Tegenwoordig moet u met de huidige huissleutel naar de Sleutelspecialist om een nieuwe huissleutel te laten maken.

Bent u op zoek naar een sleutelservice in Leeuwarden? Sleutels maken is onze specialiteit! Bij Sleutelspecialist bent u al in enkele minuten weer in het bezit van een nieuwe huissleutel.

Wat kost het bij laten maken van een huissleutel?

Bij Sleutelspecialist in Leeuwarden kan dit al vanaf € 3,80, dit is de prijs voor de meest gangbare huissleutels. U kunt ook gebruik maken van onze sleutel-verzendservice. U stuurt de huissleutel die gedupliceerd moet worden naar ons filiaal, wij dupliceren deze voor u en sturen deze dan discreet retour. De kosten voor de retourzending zijn voor onze rekening. De kosten voor het dupliceren van de huissleutel kunt u telefonisch of per email aanvragen.

huissleutel-specialist-leeuwarden

Huissleutel kwijt?

Veilig en snel weer een huissleutel bij de hand door onze extra expertise. Sleutelspecialist heeft een zeer uitgebreide service. Heeft u geen tijd om langs te komen? Stuur dan gerust de code van uw sleutel naar ons op en wij sturen u een vervangende sleutel. Niks is te gek!

Op alle huissleutels staat een code, van uw voordeur, uw achterdeur, het nieuwe huis of zelfs een ouderwetse woning. Deze code checken wij in het computersysteem en kunnen zo bijna alle types sleutel snel bijmaken.

Maak gebruik van onze nieuwe service en ontvang uw sleutel!